Váhy

váhy sušící

 

 Výrobce: KERN

Sušící váhy KERN model MLB 50-3

VáhyVáhy na stanovení vlhkosti a sušiny, dva halogenové křemenné zářiče, každý o výkonu 200 W, nastavení teploty +50 … +160°C v krocích po 1°C, plně automatické sušení do konstantní hmotnosti, poloautomatické sušení do dosažení přednastavené hodnoty.

3 aktuálně zobrazované hodnoty na displeji: 1) teplota 2) vysušení v % 3) doba sušení.

Výstup RS 232 pro připojení PC nebo tiskárny. Přiloženo 10 hliníkových mističek na vzorky. 

 

 

 Model  Rozsah  Dílek  Cena bez DPH
 MLB 50 g 0,001 mg 36 000,-
   

 Sušící váhy KERN model MLS 50-3

Váhy

Analyzátor vlhkosti s 99 místy v paměti a grafickým displejem. 2 zářiče z halogenového křemenného skla po 200 W. Součástí dodávky je 10 misek na vzorky. Misky na vzorky z hliníku, Ø 92 mm, balení po 80 kusech.

KERN MLB-A01 - Podsvětlený grafický displej (LCD), zobrazení vlhkosti v %, aktuální podíl vlhkosti v %, interval tisku 30 sec, příkaz k tisku, vlhkosti v %, režim s automatickým vypínáním, režim sušení Standard, doposud uplynulá doba sušení, stavová lišta, aktuální teplota, požadovaná teplota. Sada pro kalibraci teploty skládající se z měřicího senzoru a zobrazovacího zařízení.

KERN MLB-A03 - Poslední naměřená hodnota zůstává na displeji, dokud ji nevymaže nové měření. Tabulka aplikací, mnoho příkladů z praxe v návodu k použití. Kalibrační program CAL, externí závaží za příplatek. Kulatý filtr ze skleněných vláken (není zobrazen), např. na stříkající nebo usazující se vzorky.

 Model  Rozsah  Dílek  Cena bez DPH
 MLS 50 g 0,001 mg 47 800,-

 

 Sušící váhy KERN model MRS 120-3

Váhy

Váha na stanovení vlhkosti a sušiny. Halogenový křemenný zářič 400 W. Nastavení teploty +30 …+230°C v krocích po 1°C. Plně automatické sušení do konstantní hmotnosti, poloautomatické sušení do dosažení přednastavené hodnoty. Možnost tisku GLP protokolu ve spojení s tiskárnou KERN
YKT-01. Výstup RS 232 pro připojení PC nebo tiskárny. Přiloženo 10 hliníkových mističek na vzorky.

Zobrazené výsledky: % vlhkosti 0 až 100 %; % sušiny 100 až 0 %

 

 Model  Rozsah  Dílek  Cena bez DPH
 MRS 120 g 0,001 mg 71 800,-

  

 Výrobce: RADWAG

 Váhy RADWAG model MAX 50

VáhySpeciální sušící váhy 2. třídy přesnosti, verze MAX s podsvíceným grafickým displejem.
Napájení váhy: 230 V přes adaptér
Sériové komunik. rozhraní: RS 232
Způsob kalibrace: externí
Rozměr vážní plochy: Ø 90 mm 

 

 

 Model  Rozsah  Dílek  Cena bez DPH
 MAX 50 50 g 0,1 mg

 

 Váhy RADWAG model MAC 50

VáhySpeciální sušící váhy 2. třídy přesnosti, verze MAC s podsvíceným LCD displejem.
Napájení váhy: 230 V přes adaptér
riové komunik. rozhraní: RS 232
Způsob kalibrace: externí
Rozměr vážní plochy: Ø 90 mm

 

 

 Model  Rozsah  Dílek  Cena bez DPH
 MAC 50 50 g 1 mg

 

 Výrobce: SARTORIUS

 Sušící váha německého výrobce SARTORIUS série MA 30 a MA 50

VáhyVyužívají k určení vlhkosti metodu sušení infračervenými paprsky termogravimetrie. Při této metodě je zkušební materál zahřát (Thermo) a úbytek hmotnosti (gravi) je změřen (metrie). Rozdíl mezi počáteční a konečnou hmotností udává obsah vlhkosti zkušebního vzorku, většinou spočítanou v %. Zbývá vysušená hmota. Infračervený paprsek proniká bez překážek do zkušebního vzorku a teprve tam se přeměňuje v tepelnou energii. Sušení probíhá podstatně rychleji než v klasických velkých sušících komorách (i 5-15 min.). Lze si vybrat mezi halogenovou, keramickou nebo qurtz deskou. S keramickým zářičem se hodí k rovnoměrnému zahřívání vzorků nebo s halogenovým zářičem k rychlému dosažení požadované teploty.

Interní kalibrace. Grafický LCD displej. Rozměr váž. plošiny: Ø 80 mm. Napájení: 230 V.
Doba vzorkování: 1 - 59 sec.
Komunikační rozhraní RS 232

 Model  Rozsah  Dílek  Rozsah sušení Max. doba sušení  Cena bez DPH
 MA 30 30 g 1 mg  40-160°C  0,1 - 99 min.  
 MA 50 50 g 1 mg  30-230°C 0,1 - 999 min.  

 

 Sušící váha německého výrobce SARTORIUS série MA 100

VáhyVyužívají k určení vlhkosti metodu sušení infračervenými paprsky termogravimetrie. Při této metodě je zkušební materál zahřát (Thermo) a úbytek hmotnosti (gravi) je změřen (metrie). Rozdíl mezi počáteční a konečnou hmotností udává obsah vlhkosti zkušebního vzorku, většinou spočítanou v %. Zbývá vysušená hmota. Infračervený paprsek proniká bez překážek do zkušebního vzorku a teprve tam se přeměňuje v tepelnou energii. Sušení probíhá podstatně rychleji než v klasických velkých sušících komorách (i 5-15 min.). Lze si vybrat mezi halogenovou, keramickou nebo qurtz deskou. S keramickým zářičem se hodí k rovnoměrnému zahřívání vzorků nebo s halogenovým zářičem k rychlému dosažení požadované teploty.

Interní kalibrace. Grafický LCD displej. Rozměr váž. plošiny: Ø 80 mm. Napájení: 230 V.
Doba vzorkování: 1 - 59 sec.
Komunikační rozhraní RS 232

 Model  Rozsah  Dílek  Rozsah sušení Max. doba sušení  Cena bez DPH
 MA 100 100 g 0,1 mg  30-230°C 0,1 - 999 min.  

 

 Sušící váha německého výrobce SARTORIUS série MA 150

VáhySušící váha je přesné zařízení ke stanovení vlhkosti v malých částech materiálů za použití halogenových lamp pro vysušení vzorku. Sušička se skládá z přesné váhy a sušící komory, ve které jsou umístěny halogenové lampy. Po nastavení sušící teploty dochází k automatické regulaci.

Interní kalibrace. Grafický LCD displej. Rozměr váž. plošiny: Ø 90 mm. Napájení: 230 V. Komunikační rozhraní RS 232

 Model  Rozsah  Dílek  Rozsah sušení Max. doba sušení  Cena bez DPH
 MA 150 150 g 1 mg  220°C 0,1 - 99,9 min.  

 

 Sušící váha německého výrobce SARTORIUS série MA 150

VáhySušící váha je přesné zařízení ke stanovení vlhkosti v malých částech materiálů za použití halogenových lamp pro vysušení vzorku. Sušička se skládá z přesné váhy a sušící komory, ve které jsou umístěny halogenové lampy. Po nastavení sušící teploty dochází k automatické regulaci.

Interní kalibrace. Grafický LCD displej. Rozměr váž. plošiny: Ø 90 mm. Napájení: 230 V. Komunikační rozhraní RS 232

 Model  Rozsah  Dílek  Rozsah sušení Max. doba sušení  Cena bez DPH
 MA 150 150 g 1 mg  220°C 0,1 - 99,9 min.  

<< zpět na nabídku Laboratorních vah


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.